Ben jij dé data-driven Financial van de Toekomst?

Word Data Professional

Volg dan ons 1 jaar durende programma met de focus op data analytics en pas dit direct toe bij grote corporate bedrijven in Nederland.

Een prachtige combinatie van werken, opleiding en fun!

 

Neem contact op     Bekijk onze professionals

 
 

Het programma

Gedurende het programma van 12 maanden ga je aan de slag op één data-gerelateerde opdracht bij één van onze grote corporate klanten. Je wordt ingezet in het datagebied van de financiële afdeling.


Degelijke opleiding

Je. krijgt een opleiding op Data en Data Analytics gebied. Iedere module wordt afgerond met een examen en assessment. Deze opleiding wordt afgesloten met een internationaal erkend certificaat (ISQI).

Persoonlijke ontwikkeling

Jouw persoonlijke groei staat voor ons voorop: competentie ontwikkeling, intervisiegesprekken, persoonlijk ontwikkelplan en tussentijdse evaluaties.

Specialisatie mogelijk

De data professional kan naast het generieke programma ook andere opleidingen volgen zoals Scrum/Agile, R, Python, SQL en SAS. Deze zijn in het programma geïntegreerd. Er is dus ruimte voor specialisatie en verdieping

Beloning

Een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij vinden dat daar ook een laptop bijhoort om bij de diverse opdrachtgevers aan de slag te gaan.

Vast contract

Je krijgt een vast contract en een persoonlijke talentcoach, daarnaast krijg je de mogelijkheid door te groeien naar Flexibel Vennoot!

Fun!

Natuurlijk is er ook tijd voor fun! Denk hierbij aan bedrijfsbezoeken, RSG borrels en groepsopdrachten waar je samen mee aan de slag gaat, daarnaast gaan we elk jaar met zijn allen skiën!

Ervaringen

"Vers uit de schoolbanken ben ik begonnen als trainee bij RSG. Mijn eerste opdracht zal ik bij ASML gaan vervullen en ik kijk er naar uit om niet alleen uitdagende opdrachten aan te gaan, maar hoop ook veel te leren van jullie tijdens de trainingen."

Interim Professional RSG
Job Theulen

"Met ruim 7 jaar werkervaring in de controlepraktijk bij Deloitte en BDO, wil ik toegevoegde waarde gaan leveren bij RSG én bij mijn klanten! Graag kom ik met jullie in contact op een borrel of samen tijdens een uitdagende opdracht."

Interim Professional RSG
Bart Wenting

Interim Professional RSG
Job Theulen

Interim Professional RSG
Bart Wenting

Interesse?

Kom dan nu in contact met ons en kom zo meer te weten over het Data Professional Programma, speciaal voor jou op maat gemaakt.

 

Neem contact op

Wij zoeken jou!

Afgeronde Bachelor/Master opleiding (in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Finance of Econometrie)


0-2 jaar werkervaring


Fulltime beschikbaar


Aantoonbare affiniteit met data analyse/data science


Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels


Leergierig, straalt enthousiasme uit


Communicatief, resultaatgericht en flexibel


Eelco psd

Eelco Bosscher – Recruitment Director

“Ons team staat klaar om onze klanten te helpen: kandidaten enerzijds en opdrachtgevers anderzijds. Deze twee klanten bij elkaar brengen en daarmee een bijdrage leveren aan het succes van beiden én RSG laat mij dagelijks fluitend naar mijn werk rijden!” Heb je nog vragen? Bel mij via 06-51411776 of neem contact op via onderstaande button.

 

Neem contact op            Bekijk de rest van het team

Op weg naar een data gedreven organisatie

BI toepassen op alle afdelingen. Dat is de wens van Synthon. Mirjam Leseman, Data Professional bij RSG, zet het komende jaar een datawarehouse op, maakt dashboards, richt een nieuwe declaratietool in en zorgt ervoor dat BI toepasbaar wordt op alle afdelingen.

 

Lees meer