Interim Finance Professional nodig?

Finance Control & Accounting

Onze relaties krijgen snel de juiste kandidaten. Wij doen dit met eigen professionals in vaste dienst en ZZP-ers uit ons warme netwerk. RSG denkt met u mee in zowel het inzetten van Financials, het voeren van een project of het volledig overnemen van een opleververplichting.

 

Neem contact op     Bekijk onze professionals

Waarom Finance Control & Accounting?

Binnen RSG Finance & Control richten we ons op het meedenken met de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan implementatietrajecten, het opzetten van control frameworks, het opzetten of ontmantelen van een FSSC, het beschrijven van de processen of simpelweg overnemen van een zwangerschapsverlof.

RSG is hierbij een betrouwbare partner met een groot netwerk binnen de financiële kolom. Onze consultants maken dagelijks het verschil door hun jarenlange ervaring binnen zowel finance als de recruitment van Financials. Hierdoor spreken ze je taal, begrijpen ze je en schakelen ze snel waardoor jij je direct weer kan richten op je core business. Graag vertellen we meer over de uitgevoerde projecten en wat dit heeft opgeleverd bij onze opdrachtgevers.

Rollen die RSG Finance & Control vaak verzorgt:

CFO

Financial Controller

Financial Accountant

Group Controller

Business Controller

Business Analist

Finance Business Partner

Data Analist

Reporting Analist

Finance Analist

Neem contact op            Bekijk profielen

Ervaringen

"Betrokkenheid, zowel bij de (freelance) Interim Professional als bij de opdrachtgever, is iets wat RSG hoog in het vaandel heeft staan. Door te weten wat er speelt en welke behoeftes er zijn, probeert RSG zo goed en flexibel mogelijk mee te denken."

Freelance Interim Professional
Mieke de Lepper

“Mijn ervaring met RSG is dat ze alleen kandidaten voordragen met wie ze zelf ook goed over motivatie en achtergrond hebben gesproken en een ‘culturele klik’ zien.”

Koninklijke Bam Groep
Arwin Goedhart

Freelance Interim Professional
Mieke de Lepper

Koninklijke Bam Groep
Arwin Goedhart

 
 

Waarom Business Control en Financial Planning & Analysis?

Business Controllers zijn, net als Financial Controllers, experts op het gebied van cijfers. Toch zijn er wel degelijk grote verschillen. Business Controllers werken niet aan de cijfers maar met de cijfers.

Kijkende naar de rol van de Business Controller, dan ligt de focus meer op het gebruiken van de cijfers van de Financial Controller of Accountant om hiermee de bedrijfsprocessen beter, efficiënter of winstgevender te maken. De Business Controller maakt gebruik van cijfers uit het verleden om voorspellingen voor de toekomst te doen. Hiermee draagt hij of zij bij aan het bereiken van de doelen van een organisatie.

Ivo foto website

Ivo van Lierop – Founder/ Owner

“Ons team staat klaar om onze klanten te helpen: kandidaten enerzijds en opdrachtgevers anderzijds. Deze twee klanten bij elkaar brengen en daarmee een bijdrage leveren aan het succes van beiden én RSG geeft mij energie!” Heb je nog vragen? Bel mij via 06-12145578 of neem contact op via onderstaande button.

 

Neem contact op            Bekijk de rest van het team