Interim Finance Professional nodig?

Finance Control & Accounting

Onze relaties krijgen snel de juiste kandidaten. Wij doen dit met eigen professionals in vaste dienst en ZZP-ers uit ons warme netwerk. RSG denkt met u mee in zowel het inzetten van Financials, het voeren van een project of het volledig overnemen van een opleververplichting.

 

Neem contact op     Bekijk onze professionals

 
 

Waarom Finance Control & Accounting?

Binnen RSG Finance & Control richten we ons op het meedenken met de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan implementatietrajecten, het opzetten van control frameworks, het opzetten of ontmantelen van een FSSC, het beschrijven van de processen of simpelweg overnemen van een zwangerschapsverlof.

RSG is hierbij een betrouwbare partner met een groot netwerk binnen de financiële kolom. Onze consultants maken dagelijks het verschil door hun jarenlange ervaring binnen zowel finance als de recruitment van Financials. Hierdoor spreken ze je taal, begrijpen ze je en schakelen ze snel waardoor jij je direct weer kan richten op je core business. Graag vertellen we meer over de uitgevoerde projecten en wat dit heeft opgeleverd bij onze opdrachtgevers.

Rollen die RSG Finance & Control vaak verzorgt:

CFO

Financial Controller

Financial Accountant

Group Controller

Tax Controller

Treasurer

Neem contact op            Bekijk profielen

Ervaringen

"Betrokkenheid, zowel bij de Interim Professional als bij de opdrachtgever, is iets wat RSG hoog in het vaandel heeft staan. Door te weten wat er speelt en welke behoeftes er zijn, probeert RSG zo goed en flexibel mogelijk mee te denken."

Interim Professional
Mieke de Lepper

“Mijn ervaring met RSG is dat ze alleen kandidaten voordragen met wie ze zelf ook goed over motivatie en achtergrond hebben gesproken en een ‘culturele klik’ zien.”

Koninklijke Bam Groep
Arwin Goedhart

Interim Professional
Mieke de Lepper

Koninklijke Bam Groep
Arwin Goedhart

Meer dan alleen Finance Control & Accounting

Naast Finance Control & Accounting zijn wij ook gespecialiseerd in Business Control & FPA en Data Analyse. Ontdek hieronder de mogelijkheden.

Business Control en FP&A

Zoek je een professional die het de business mogelijk maakt te excelleren op basis van zijn adviezen en analyses?

 

Lees meer

Data Analyse

Op zoek naar data analisten die data ontsluiten, checken, analyseren en de reporting verzorgen?

 

Lees meer

Marco psd

Marco van Rooij – Sales Director

“Een snelle oplossing voor opdrachtgevers en een complexe rol voor ZZP’ers zorgen voor mijn uitdaging! Als financial begrijp ik de behoefte en kan ik hieraan voldoen.” Heb je nog vragen? Bel mij via 06-39715158 of neem contact op via onderstaande button.

 

Neem contact op            Bekijk de rest van het team