Finance professional voor de publieke sector nodig?

Is vinden van schaarse financials binnen de publieke sector een uitdaging? Dan heeft RSG altijd geschikte en ervaren kandidaten voor je klaarstaan!

Finance Professionals

RSG biedt altijd Finance professionals met een stevige achtergrond en relevante ervaring. Vaak direct inzetbaar!

 

Bekijk onze professionals

Meedenken in finance uitdagingen

De juiste invulling van de vacature of rol komt voort uit een uitdaging. Wij denken ook graag strategisch mee.

 

Meer weten? Wij helpen je graag verder

Ervaringen

"RSG is een inhoudelijke (gespreks)partner en denkt mee. Daardoor kan RSG vraagstukken snel, gericht en op niveau vertalen naar de juiste deskundige ondersteuning"

Concerncontroller Gemeente Breda
Dirk de Groot

"RSG heeft diverse keren goede Financial en IT Auditors geleverd. Hierdoor zijn we in staat geweest om kwalitatief goede professionals aan te trekken die ons geholpen hebben de drukke werkzaamheden op te vangen."

Coordinator Financial Audit Gemeente Rotterdam
Suzanne Brom

Concerncontroller Gemeente Breda
Dirk de Groot

Coordinator Financial Audit Gemeente Rotterdam
Suzanne Brom

Waarom RSG Public?

RSG levert Finance professionals op HBO/WO met 5+ jaar werkervaring voor rollen als Financieel Adviseur, Business Controller, Concern Controller, Manager Financiën, AO/IC Specialist en Auditor. Onze mensen hebben altijd ervaring binnen gemeenten, gemeenschappelijke regelingen, provincies en andere publieke instellingen.

Veel gestelde vragen

Lokale overheid zoals gemeenten, provincies, zorg en onderwijsinstellingen. En daarnaast bedienen we de Rijksoverheid.

Wij leveren specialisten binnen de publieke sector zoals financieel adviseur, business controller, auditor, financieel manager.

Denk hiervoor aan het opleveren van een goedgekeurde jaarrekening, het uitvoeren van een data-of privacy assessement(s), implementatie van nieuwe wet en regelgeving.

Opzetten, herstructeren en leidinggeven aan een (nieuwe) afdeling.

Wij hebben financieel specialisten voor zowel vaste banen als tijdelijke opdrachten. Daarnaast hebben we eigen professionals en een breed netwerk van freelance professionals met ervaring in de publieke sector. Zij hebben de juiste kennis en expertise.

Rechtmatigheidsverantwoording

‘Het is niet alleen een technische verandering, het is een cultuurverandering! Daarom is het belangrijk dat we op tijd beginnen!’ Aldus wethouder Lodders op de tweede bijeenkomst over de rechtmatigheidsverantwoording.

 

Lees meer

Afbeelding1

Robert Zoontjens – Business Manager RSG Public

“Het maken van waardevolle verbindingen met toegevoegde waarde voor onze klanten, onze professionals en RSG geeft mij energie! Ik ga niet voor minder.” Heb je nog vragen? Bel mij via 06-55471966 of neem contact op via onderstaande button.

 

Neem contact op            Bekijk de rest van het team