PAS Conference 2 november 2017

Donderdag 2 november 2017 vindt voor de vijfde keer de PAS conferentie van het IIA plaats in Eye in Amsterdam: RSG Governance, Risk & Compliance is dit jaar voor de 2e keer de hoofdsponsor van dit prachtige event voor audit afdelingen tot 5 medewerkers.

Het programma dat is opgesteld, staat in het teken staat van data, security en kennisdeling met daarin een aantal plenaire sprekers:

  • Paul Hofstra (directeur Rekenkamer Rotterdam) -Informatiebeveiliging: De impact van een onderzoeksrapport;
  • Roel van Rijsewijk (Senior Fellow bij Deloitte) – De invloed van technologische ontwikkelingen;
  • Arnoud Daan (Lid College Kwaliteitstoetsing IIA, Directeur Audit ASR) – Kwaliteitstoetsing.

 

En breakout sessie sprekers:

  • Theresia Gommans RO – Hoe objectief en onafhankelijk ben jij?;
  • Ron de Korte – Talent management en MD: Is er een leven na audit?;
  • Peter Bos en Dennis Boersen – Analytics: good practices voor de (kleinere) IAF;
  • Carlo Bavius – Hoe de kleinste IAF van Nederland toch effectief kan zijn;
  • Mieke de Lepper, werkzaam bij RSG Finance – Cybersecurity;

Uit het onderzoek wat Mieke heeft uitgevoerd in het kader van haar afstudeerscriptie, blijkt dat er een belangrijk verschil van inzicht is tussen het strategisch en het uitvoerend niveau binnen organisaties met betrekking tot het onderwerp cybersecurity.

  • Maarten van der Weijden, zal het programma afsluiten met een overtuigende presentatie.

Al sinds zijn jeugd was Maarten van der Weijden een veelbelovend zwemtalent. Als tiener deed hij mee aan de Europese Jeugdkampioenschappen en in 2000 deed hij mee in het wereldkampioenschap open water zwemmen. In 2001 kreeg Maarten een grote tegenslag: de diagnose leukemie. Met geringe overlevingskansen onderging Maarten een behandeling in het ziekenhuis van een half jaar, waarbij Maarten vier chemotherapieën, operaties en een stamceltransplantatie onderging. Maarten herstelt en begint aan zijn revalidatie. Zwemmen was hierbij een onderdeel aan zijn revalidatie.

Zijn comeback was tijdens de nationale en internationale Zwemwereld in 2003. Tijdens zijn comeback stelde Maarten zich een doel: Wereldkampioen worden. Maarten maakte zijn droom waar. Hij won de 25 km wereldkampioenschappen in Sevilla. In 2008 won Maarten de 10 km open water zwemmen in Beijing. Maarten realiseerde zich dat hij het hoogst haalbare doel had behaald en besloot te stoppen.

Na zijn Olympisch succes begon Maarten met het geven van (bedrijfs-)presentaties.  In 2009 schreef Maarten een autobiografie ‘Beter’ waarvan hij meer dan 50.000 exemplaren verkocht. Sinds medio 2015 legt hij zich volledig toe op het geven van presentaties en vrijwilligerswerk voor KWF Kankerbestrijding.

Graag geeft hij een bijdrage aan het thema: Knowledge sharing & Security. Onderwerpen als doorzettingsvermogen, ambitie, het omgaan met tegenslagen, innovatie en succesvol samenwerken komen uitgebreid aan bod. Mede door de carrière die Maarten heeft gehad bij Unilever als financial manager weet Maarten tevens uitstekend de link tussen topsport en bedrijfsleven te leggen.

Lees ook

RSG – VanderLande Event

RSG – Vanderlande Event 23 mei 2018 Op 23 mei hebben we...

Lees meer

PAS Conference 2 november 2017

Donderdag 2 november 2017 vindt voor de vijfde keer de PAS conferentie...

Lees meer

RSG Kwartaalborrel 23 maart 2018

Vrijdag 23 maart vond onze eerste RSG – Kwartaalborrel plaats. Onder het...

Lees meer