Wij zijn RSG Finance & Control

De ervaren businesspartner voor bemiddeling van interim financials en data professionals in het financiële domein. Wij handelen vanuit onze kernwaarden betrokkenheid, deskundigheid en slagvaardigheid. Wij begrijpen de uitdagingen van zowel de kandidaten als onze opdrachtgevers en schakelen snel. Dit betekent de juiste bemiddeling voor iedereen zodat de continuïteit op de afdeling is gewaarborgd.

Finance Control & Accounting

De juiste keuzes op basis van de juiste, tijdige en volledige informatie op hoog niveau?

 

Lees meer

Business Control en FP&A

Zoek je een professional die het de business mogelijk maakt te excelleren op basis van zijn adviezen en analyses?

 

Lees meer

Data Analyse

Op zoek naar data analisten die data ontsluiten, checken, analyseren en de reporting verzorgen?

 

Lees meer

Ervaringen

"RSG werkt met het Flexibel Vennoot Model. Ik ben iemand die zich graag betrokken voelt bij mijn baan en het bedrijf waar ik werk. Dit model bevordert mijn betrokkenheid bij RSG nog meer. Samen kijken waar ik naartoe wil en dit samen bereiken.”

Interim Professional
Rieky van der Kruis

“Door het aanbieden van het data professional programma laat RSG Finance zien dat ze naar haar klanten luistert en inspeelt op de toenemende behoefte aan financials met expertise op het gebied van data analytics.”

ASML
Sandra van Leeuwen

Interim Professional
Rieky van der Kruis

ASML
Sandra van Leeuwen

Waarom RSG Finance & Control?

Binnen RSG Finance & Control richten we ons op het meedenken met de uitdagingen van onze opdrachtgevers. RSG kan hierin meedenken in zowel het inzetten van financials, het voeren van een project of het volledig overnemen van een opleververplichting.

 

Lees meer

Professionals naar Data Expo

De data analisten hebben op de fundag veel inspiratie opgedaan tijdens hun bezoek aan de Data Expo in Utrecht. De presentatie van het onderzoek met als Thema “Kritische succesfactoren voor een succesvolle data-strategie”, gaf mooie inzichten. Download het rapport van de Data Expo via de lees meer button.

 

Lees meer

Marc de Meij rond

Marc de Meij – Business Director RSG Finance & Control

Een hoge aanbeveling van sollicitanten, collega interim professionals en opdrachtgevers drijft mij. Dagelijks wil ik dit realiseren door vanuit oprechte interesse de verbinding tussen hen te maken. Heb je nog vragen? Bel mij via 06-14599957 of neem contact op via onderstaande button.

 

Neem contact op            Bekijk de rest van het team

RPA Event

Het RPA Event van Finance & Control op donderdag 14 november jl. was mooi en leerzaam. Arjen van Berkum van Another Monday heeft een inspirerende presentatie gegeven over RPA in het kader van digitale transformatie binnen Finance & Control. 

 

Lees meer