Interim Finance Professional nodig?

Business Control en FP&A

Onze relaties krijgen snel de juiste kandidaten. Wij doen dit met eigen professionals in vaste dienst en ZZP-ers uit ons warme netwerk.

 

Neem contact op     Bekijk onze professionals

 
 

Waarom Business Control en Financial Planning & Analysis?

Business Controllers zijn, net als Financial Controllers, experts op het gebied van cijfers. Toch zijn er wel degelijk grote verschillen. Business Controllers werken niet aan de cijfers maar met de cijfers.

Kijkende naar de rol van de Business Controller, dan ligt de focus meer op het gebruiken van de cijfers van de Financial Controller of Accountant om hiermee de bedrijfsprocessen beter, efficiënter of winstgevender te maken. De Business Controller maakt gebruik van cijfers uit het verleden om voorspellingen voor de toekomst te doen. Hiermee draagt hij of zij bij aan het bereiken van de doelen van een organisatie.

Rollen die RSG Finance & Control vaak verzorgt:

Business Controller

Business Analist

Finance Business Partner

Neem contact op            Bekijk profielen!

Ervaringen

"Ik ben ex PwCer en heb daar zowel financial als iT audits uitgevoerd. Bij RSG en mijn klanten hoop ik hierdoor meerwaarde te kunnen leveren"  

Interim Professional RSG
Rene Smith

“Door het aanbieden van het data professional programma laat RSG Finance zien dat ze naar haar klanten luistert en inspeelt op de toenemende behoefte aan financials met expertise op het gebied van data analytics.”

ASML
Sandra van Leeuwen

Interim Professional RSG
Rene Smith

ASML
Sandra van Leeuwen

Meer dan alleen Business Control en FP&A

Naast Business Control & FPA zijn wij ook gespecialiseerd in Finance Control & Accounting en Data Analyse. Ontdek hieronder de mogelijkheden.

Finance Control & Accounting

De juiste keuzes op basis van de juiste, tijdige en volledige informatie op hoog niveau?

 

Lees meer

Data Analyse

Op zoek naar data analisten die data ontsluiten, checken, analyseren en de reporting verzorgen?

 

Lees meer

Marco psd

Marco van Rooij – Sales Director

“Een snelle oplossing voor opdrachtgevers en een complexe rol voor ZZP’ers zorgen voor mijn uitdaging! Als financial begrijp ik de behoefte en kan ik hieraan voldoen.” Heb je nog vragen? Bel mij via 06-39715158 of neem contact op via onderstaande button.

 

Neem contact op            Bekijk de rest van het team