Interim Finance Professional nodig?

Data Analyse

Ons Data Professional Programma zorgt voor de beste data professionals die tijdelijk kunnen ondersteunen of vast in dienst bij de opdrachtgever starten.

 

Neem contact op     Bekijk onze professionals

 
 

Waarom Data Analyse?

De juistheid, volledigheid en tijdigheid van financiële stuurinformatie is van levensbelang voor iedere organisatie. Wij bemiddelen voor de onderstaande ‘Data Analyse’ posities en helpen jou daarbij door middel van het RSG Data Professional Programma. Wil je meer weten over dit programma?

 

Lees meer

Data analist

De Data analisten van RSG Finance & Control houden zich bezig met het verzamelen en controleren van gegevens om deze te verwerken tot informatie. Door het analyseren van data binnen een specifieke verliesgevende unit heeft men de inzet van voertuigen kunnen optimaliseren en de tarieven richting specifieke klanten verhoogd.

Business Analist

De business analist van RSG Finance & Control vormt de brug tussen business en ondersteunende disciplines en houdt rekening met alle aspecten van de bedrijfsvoering. Als Business Analist ben je verantwoordelijk voor het voorzien, onderkennen en vertalen van de behoeftes van de business naar bruikbare oplossingen.

Reporting Analist

De reporting analist zorgt voor de optimale reporting structuur. Hij of zij adviseert bij het maken van dashboards, haalt proactief informatie op en denkt mee over de effectiviteit van de rapportages. Hierin wordt voldaan aan de ECB-norm.

Neem contact op            Bekijk profielen

Ervaringen

"Ik ben het traineeship begonnen met een opdracht bij Canna. Vervolgens een data opdracht gedaan bij Obvion en op dit moment zit ik op opdracht bij Baetsen als analist van de business units internationaal transport en containers."

Interim Professional RSG
Edgar Brouwer

"Bij RSG volg ik het Data Professional Programma. Ik heb een uitdagende opdracht en ontwikkel mij zelf verder als Data Analist samen met mijn opdrachtgever en door het gecertificeerde Data Programma van RSG F&C."

Interim Professional RSG
Mirjan Leseman

Interim Professional RSG
Edgar Brouwer

Interim Professional RSG
Mirjan Leseman

Meer dan alleen Data Aanalyse

Naast Data Analyse zijn wij ook gespecialiseerd in Business Control & FPA en Finance Control & Accounting. Ontdek hieronder de mogelijkheden.

Business Control & FPA

Zoek je een professional die het de business mogelijk maakt te excelleren op basis van zijn adviezen en analyses?

 

Lees meer

Finance Control & Accounting

De juiste keuzes op basis van de juiste, tijdige en volledige informatie op hoog niveau?

 

Lees meer

Marco psd

Marco van Rooij – Sales Director

“Een snelle oplossing voor opdrachtgevers en een complexe rol voor ZZP’ers zorgen voor mijn uitdaging! Als financial begrijp ik de behoefte en kan ik hieraan voldoen.” Heb je nog vragen? Bel mij via 06-39715158 of neem contact op via onderstaande button.

 

Neem contact op            Bekijk de rest van het team