Je zoekt een professional?

RSG heeft een groot en goed netwerk met finance professionals. We hebben ze zelf in dienst, of kunnen je helpen die topper te vinden met onze executive search activiteiten.

 

Lees meer

Je bent een professional?

RSG is een fantastische plek voor professionals die een 2e of 3e stap willen maken en zich zowel persoonlijk als professioneel willen ontwikkelen.

 

Bekijk de mogelijkheden

Ervaringen

"De samenwerking met RSG is in ieder opzicht boven verwachting. Dit blijkt ook wel dat we in een kort tijd twee prima mensen hebben aangenomen."

O2 Factoring
Wouk Witte

"Ondanks dat RSG een commerciële partij is, zijn zij niet alleen maar bezig met inkoppen van vacatures. Ze denken mee en zijn een oprechte sparringpartner."

Obvion
Marion Schroeder

O2 Factoring
Wouk Witte

Obvion
Marion Schroeder

Turbo-boost voor je carrière?

Ontvang gratis unieke loopbaantips voor financiële professionals!

 
 

Flexibel Vennoot Model

Bij RSG houden we van langjarige werkrelaties. Niet alleen omdat ze op de lange termijn meer rendement opleveren, maar ook omdat ze meer bevrediging geven. We hebben hiertoe het zogenaamde Flexibel Vennoot Model ontwikkeld. Dit samenwerkingsmodel biedt je acht belangrijke voordelen.

 

Lees meer

Recruit a Talent!

Aangezien jullie je dagelijks begeven tussen onze doelgroep en je netwerk vanuit eerdere werkgevers hebben, lanceert RSG officieel haar “RECRUIT A TALENT” programma. Niets blijkt beter te werken dan ‘via via’ contact met getalenteerde kandidaten.

 

Lees meer

Ivo foto website

Ivo van Lierop – Founder/ Owner

“Ons team staat klaar om onze klanten te helpen: kandidaten enerzijds en opdrachtgevers anderzijds. Deze twee klanten bij elkaar brengen en daarmee een bijdrage leveren aan het succes van beiden én RSG geeft mij energie!” Heb je nog vragen? Bel mij via 06-12145578 of neem contact op via onderstaande button.

 

Neem contact op            Bekijk de rest van het team

10 jaar bemiddeling bij carrièreswitches Stefan

Al ruim 10 jaar bemiddelt RSG de carrièreswitches van Stefan Sanders. Waar hij in het begin van zijn loopbaan bewust koos voor een interim-rol, zit hij nu volledig op zijn plek als Manager Finance & Operations bij BPD. Stefan vertelt zijn verhaal over zijn carrièrepad en de bemiddeling door RSG.

 

Lees meer